Home
Over
Receptenboek van de familie Depeweg
Pikante bonenschotel met pastinaak en chorizo
Eenpansgerechten
,
Hoofdgerechten
0 Comments
Ingrediënten
5 el
olijfolie
100 g
chorizo sarta (à 200 g)
500 g
pastinaak
400 g
tomatenblokjes (blik)
400 g
chilibonen in tomatensaus (blik)
160 g
bonenmix (blik)
300 g
gesneden prei (uit de koeling, zak)
150 g
oerbrood origine
100 ml
water
Bereidingswijze
Verhit in een braadpan 1 el olijfolie. Bak de chorizo 5 min. Schep de pastinaak erdoor en bak nog 3 min.
Voeg de tomatenblokjes, chilibonen en bonenmix toe. Schep er de prei met het water door en breng aan de kook.
Draai het vuur laag en stoof de bonenschotel afgedekt in 30 min. gaar.
Serveer met(stok)brood
{
2 februari 2018
}
«
Wortelgratin, kikkererwten, geitenkaas en kipgehakt
Aspergerolletjes met rosbief en tonijnmayonaise
»
Comments are closed.
Recommendations
Categories
Bijgerecht
Geen categorie
Groente
Hapjes
Hoofdgerechten
Eenpansgerechten
Ovenschotels
Pasta en pannekoek
Salade
Vlees & Gevogelte
Ingrediënten, waar te koop
Nagerechten
Soep
Stoomoven
Groente
Hoofdgerechten
Voorgerechten
Voorgerechten
Koppelingenblok
Documentation
Plugins
Suggest Ideas
Support Forum
Themes
WordPress Blog
WordPress Planet
Recent Comments