Ingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Halveer de kiphaasjes in de lengte en meng ze met 1 el citroensap (per 4 personen) en de pesto.
  2. Snijd de courgettes in de lengte in vieren en vervolgens in stukken van 10 cm. Verdeel de kip, courgette en gnocchi over een met bakpapier beklede bakplaat Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Schep na 10 min. om.
  3. Meng ondertussen het citroenrasp en 1 el citroensap (per 4 personen) door de cottagecheese en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de kip, courgette en gnocchi met de cottagecheese en eventueel extra pesto apart erbij.
{16 april 2020}