- Pasta en pannekoek
-
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 2 rode uien, in dunne ringen
- 1 teen knoflook, in dunne plakjes
- 2 pakken ravioli, rossi met kaas (a 250 g, koelvers)
- 150 g Gorgonzola, de korst verwijderd
- 1 zak spinazie (450 g)
-
Bereiden
- Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak de ui glazig en gaar in 5 min. Voeg de knoflook toe en laat op laag vuur verder garen.
- Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de Gorgonzola in blokjes. Draai het vuur onder de pan met de ui en knoflook hoog.
- Schep hand voor hand de spinazie bij de ui en laat al omscheppend slinken.
- Voeg de kaasblokjes toe en roer door de spinazie. Meng de spinazie met de pasta en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden en serveer direct.
{11 februari 2011}