Ingrediënten

  • 3 el olijfolie
  • 2 uien, in ringen
  • 1 rode peper, in dunne reepjes
  • 1 courgette in reepjes
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 300 g couscous (pak 500 g, biologisch)
  • 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
  • 4 eieren
  • teentje knoflook

Bereiden

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui in 5 min. goudbruin. Voeg de rode peper en de paprika toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en kook 10 min. met de deksel op de pan en op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  2.  Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Voeg de cherry tomaten toe aan de groentesaus, schep om en breek de eieren boven de pan. Doe de deksel op de pan en laat de eieren in ca. 5 min. stollen. Serveer met de couscous.
{9 juni 2011}