Ingrediënten

  • lamsgehakt 300 g
  • rijst (gekookt) 100 g
  • knoflook 2 teentjes
  • courgettes 2
  • knoflook 2 teentjes
  • za’atar 6 el
  • olijfolie 4el
  • peper en zout
  • 200 g griekse yoghurt
  • 1/2 bosje munt
BEREIDING
  1. 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Maak de courgettes schoon en hol ze uit. Bewaar het vlees.
  3. Snipper de knoflook. Meng rijst, courgettevlees, lamsgehakt, za’atar, zout en peper.
  4. Vul er de courgettehelften mee. bedruppel met olijsolie. Schik ze in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Zet 25 à 30 minuten in de oven.
  5. Meng de yoghurt met peper, zout en fijngesneden munt. Serveer ernaast.
{27 mei 2020}