Gebakken gnocchi met spekjes en spruitjes
- Eenpansgerechten, Hoofdgerechten
-
Ingrediënten
- 500 g spruiten
- 1 teen knoflook
- 2 el arachideolie
- 200 g gesneden kastanjechampignons
- 1 el gedroogde rozemarijn
- 250 g magere spekreepjes
- 500 g gnocchi
Bereiding
- Kook de spruiten 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten, knoflook, champignons en rozemarijn 8 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes op hoog vuur 2 min. Voeg de gnocchi toe en bak 10 min. Schep regelmatig om. Voeg de spekreepjes en gnocchi toe aan de groenten in de wok en schep om.