Ingrediënten

  • 1 krop ijsbergsla
  • 250 gram mihoen
  • 3 eetlepels wokolie
  • 200 gram preien (in smalle ringen)
  • 1 winterwortel (in smalle reepjes)
  • evt. 1 blikje bamboescheuten (in reepjes)
  • 50 gram taugé
  • 300 gram gerookte makrelen (in stukjes)
  • zoete chilisaus

Bereiding

  1. Snijd de slabladeren los van de krop, maar laat ze heel. Haal de bladeren door heet water zodat ze iets soepeler worden en leg ze naast elkaar op het werkvlak.
  2. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de wokolie en bak hierin de prei, wortel en bamboe 3-4 minuten. Schep de taugé en makreel erdoor.
  4. Schep het vis-groentemengsel door de mihoen en breng op smaak met zout.
  5. Verdeel het mengsel over de slabladeren, rol op en leg de rolletjes op een schaal.
  6. Lekker met chilisaus.
{28 mei 2020} {Tags: , }