Pastasalade met zalm en zeekraal
- Hoofdgerechten, Pasta en pannekoek, Salade
-
Ingrediënten
- 250 g volkorenpenne (pasta)
- 300 g diepvries tuinerwten (pak 450 g)
- 1 bosje radijs
- 100 g zeekraal (bakje)
- 250 g warmgerookte zalmstukken
- 3 el Saitaku sushigember (potje 190 g)
- 6 el Griekse yoghurt
- 1 tl wasabipaste (tube 43 g)
- 2 el maanzaad
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten toe. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
- Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de zeekraal in stukjes. Verwijder het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes.
- Snijd de sushi gember heel fijn en meng met de yoghurt en wasabi tot een dressing. Voeg de dressing, zeekraal, radijsjes en 2/3 van de zalm toe aan de pasta met tuinerwten en schep om.
- Verdeel de rest van de zalm erover en bestrooi met het maanzaad.