Slawraps met Mexicaanse groente
- Hoofdgerechten, Salade
-
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 el arachideolie
- 300 g rundergehakt
- 800 g Mexicaanse roerbakgroente
- 2 el picadillo
- 400 g kidneybonen in pot
- 1 kropsla
- 125 g crème fraîche
- 150 g tortillachips naturel
Bereiding
- Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 30 sec. op laag vuur. Voeg het gehakt toe, zet het vuur hoger en bak in 3 min. rul. Voeg de roerbakgroente en picadillo toe en roerbak 4 min. Schep regelmatig om.
- Spoel ondertussen de bonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Zet het vuur laag, voeg de bonen toe en verwarm 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal ondertussen de blaadjes van de kropsla en was en droog ze. Serveer de sla met het gehakt-groentemengsel, de crème fraîche en tortillachips in aparte bakjes, zodat iedereen aan tafel zijn eigen slawraps kan vullen.