Ravioli met kip en spinazie
- Hoofdgerechten, Pasta en pannekoek
-
Ingrediënten
450 g Iglo bladspinazie (diepvries, 1 doos)
500 g ravioli (uit de koeling, 2 schalen à 250 g)
2 el olijfolie
390 g Nieuwe Standaard Kip kipfilet (1 schaal)
1 teen knoflook
1 ui
3 tomaten
125 g roomkaas met knoflook & kruiden (1 bakje)
30 g geroosterde pijnboompitten (1 zakje)
1 snufje peperBereiding
- Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kip in 4 min. goudbruin aan. Voeg de knoflook en ui toe en bak 1 min. mee.
- Voeg de spinazie en tomaten toe en verwarm op laag vuur, tot de spinazie warm is. Roer af en toe.
- Voeg de roomkaas aan de spinazie toe en breng op smaak met peper.
- Giet de ravioli af en meng met de saus. Verdeel de ravioli over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten.