Ingrediënten

  • 3 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 handje bieslook (fijngehakt)
  • 1 handje dille (fijngehakt)
  • 500 gram krieltjes (gekookt)
  • 3 eetlepels zilveruitjes (gehalveerd)
  • 10 radijsjes (in dunne plakjes)
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 1 stokbrood

Bereiding

  1. Meng de mayonaise, yoghurt, het citroensap en de verse kruiden en breng op smaak met zout en peper.
  2. Schep de helft van de dressing door de krieltjes, voeg de zilveruitjes en radijsjes toe en schep de salade in een schaal.
  3. Meng de Hollandse garnaaltjes er doorheen
  4. Schenk de rest van de dressing in een afgesloten bakje en gebruik deze als dip voor het stokbrood
{10 juni 2020}