- Hoofdgerechten, Salade
-
Ingrediënten
- 3 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels Griekse yoghurt
- 2 eetlepels citroensap
- 1 handje bieslook (fijngehakt)
- 1 handje dille (fijngehakt)
- 500 gram krieltjes (gekookt)
- 3 eetlepels zilveruitjes (gehalveerd)
- 10 radijsjes (in dunne plakjes)
- 100 gram Hollandse garnalen
- 1 stokbrood
Bereiding
- Meng de mayonaise, yoghurt, het citroensap en de verse kruiden en breng op smaak met zout en peper.
- Schep de helft van de dressing door de krieltjes, voeg de zilveruitjes en radijsjes toe en schep de salade in een schaal.
- Meng de Hollandse garnaaltjes er doorheen
- Schenk de rest van de dressing in een afgesloten bakje en gebruik deze als dip voor het stokbrood
{10 juni 2020}