- Ovenschotels
-
Ingrediënten
- 2 x 375 g broccoli, in roosjes en steel in plakjes
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- 1 blikje ansjovisfilets, in olijfolie (46 g)
- 2 tl gedroogde tijm
- 2 zakjes mozzarella (a 125 g), in plakjes
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
- Verdeel de helft van de broccoli, de helft van de aardappelschijfjes en de ansjovis over de ingevette ovenschaal. Bestrooi met 1 tl tijm en peper en zout naar smaak. Bedek met de helft van de mozzarella. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
- Bak de broccolischotel in de oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de schotel te donker wordt.
{20 september 2011}