- Pasta en pannekoek
-
Ingrediƫnten
- 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g)
- 2 courgettes
- 1 citroen, schoongeboend
- 2 el olijfolie
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1 bekertje slagroom (125 ml)
- 2 blikjes tonijn moot in olijfolie (a 160 g), uitgelekt
- 1/2 bakje dille (a 15 g), fijngesneden
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Halveer ondertussen de courgettes in de lengte. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in schuine plakjes van 1/2 cm. Rasp de gele schil van de citroen.
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe en roerbak 3 min. Voeg het citroenrasp, de slagroom, tonijn en dille toe. Breng op smaak met peper en zout en verwarm nog 2 min. Serveer de pasta met de saus.
{20 september 2011}