- Pasta en pannekoek
-
Ingrediƫnten
- 300 g spaghetti
- 3 el pijnboompitten (bakje 80 g)
- 4 el olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 2 bakjes cherry tomaten (a 250 g), gehalveerd
- 2 zakjes mozzarella (a 125 g), in stukjes van 1 cm
- 1 bakje basilicum (15 g), alleen de blaadjes
Bereiden
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de spaghetti, tomaat en mozzarella toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Scheur het basilicum in stukjes en verdeel samen met de pijnboompitten over de pasta.
{20 september 2011}