- Pasta en pannekoek
-
Ingrediënten
- 300 g volkoren penne rigate (pasta, zak 500 g, biologisch) +
- 2 zakken spinazie (a 300 g) +
- 1 pot pastasaus (isolana, 450 ml) +
- 2 tl gemalen komijn +
- 4 eieren +
- 75 g belegen kaas (biologisch), geraspt
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Kook nog 2 min. en giet af in een vergiet. Laat uitlekken en doe de pasta en spinazie terug in de pan. Schep de tomatensaus en komijn erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
- Doe de pasta in de ovenschaal. Maak 4 kuiltjes in de pasta en breek de eieren erboven. Bestrooi de pasta met de kaas; laat de dooiers vrij.
- Bak 15-20 min. in de oven tot de kaas gesmolten is en de eieren gaar zijn.
{12 maart 2012}