- Eenpansgerechten
-
Ingrediënten
- 1/2 duopak gerookte magere spekblokjes (a 250 g) +
- 1 bakje champignons (250 g), in plakjes +
- 2 preien gewassen en in halve ringen +
- 3 potten jonge kapucijners (a 330 g), uitgelekt +
- 1 schaal runderchipolata (worstjes, 300 g) +
Bereiden
- Bak de spekblokjes 5 min. in een hapjespan zonder boter of olie. Voeg de champignons en prei toe en bak 5 min. mee.
- Schep de kapucijners erdoor en verwarm nog 2 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
- Verhit ondertussen de grillpan en gril de worstjes in 5 min. gaar. Keer regelmatig.
- Verdeel de kapucijnerschotel over 4 borden en leg de worstjes erbij. Lekker met piccalilly.
{12 maart 2012}