Ingrediënten

• 3 eetl. slanke mayonaise

• 1 eetl. grove Dijonmosterd

• 2 bloemtortilla’s (25 cm doorsnee)

• 1 rijpe avocado, ontpit, gepeld, in lange dunne plakjes

• 8 dunne plakjes gare kalkoenfilet (of kipfilet)

• paprikapoeder

 

Bereiden

1. Vermeng in een kommetje de mayonaise en mosterd. Spreid de tortilla’s uit op uw werkvlak. Bestrijk ze gelijkmatig met het mayonaisemengsel.
2. Schik de plakjes avocado op de  tortilla’s maar laat langs de rand 1½ cm vrij. Verdeel de plakjes kalkoen  erover, bestrooi met paprikapoeder, peper en zout.
3. Rol elke tortilla strak op. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op een snijplank. Snijd de uiteinden af.
4. Snijd de rolletjes in stukjes. Schik ze op een schaal.
{8 mei 2012} {Tags: , , }