Fu­sil­li

Ingrediënten

  • 300 g fusilli (pasta) +
  • 3 el olijfolie +
  • 250 g champignons (in plakjes) +
  • 450 g spinazie (ongewassen) +
  • 150 g roomkaas met kruiden (bakje) +
  • 150 g Coburger rauwe ham

Bereiden

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de champignons op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin.

3. Was de spinazie en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het overtollige vocht af en voeg de spinazie toe aan de champignons. Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 2 min. Snijd de ham in reepjes.

4. Meng de pasta door het champignon-spinaziemengsel. Voeg de ham toe en serveer direct.

{20 november 2013}