- Groente
-
Ingrediënten
- 500 g kruimige aardappelen +
- 500 g knolselderij +
- 200 g paddestoelenmelange +
- 2 el olijfolie +
- 1 teen knoflook +
- 100 ml volle melk +
- 50 g boter +
- 2 tl olijfolie met truffelaroma
Bereiden
- Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in gelijke stukken. Kook samen in 20 min. gaar in water met zout.
- Snijd ondertussen de grote paddenstoelen in stukken en laat de kleine heel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 6 min. op hoog vuur. Pers na 4 min. de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappel en knolselderij af. Voeg de boter en warme melk toe en stamp met de pureestamper tot puree.
- Meng de paddenstoelen en truffelolie erdoor.
{10 januari 2014}