ravioli met citroenbroccoli

Ingrediënten

  • 500 g verse ravioli quattro formaggi
  • 600 g broccoli
  • 6 el olijfolie
  • 1 sjalot fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijngesneden
  • 250 g pittige blauwe kaas
  • 1 citroen, schoongeboend

Bereiden

  1. Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de broccoliroosjes in 4 min. knapperig gaar en giet af.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot met de knoflook 1 min. en schep de broccoli erdoor.
  4. Rasp de gele schil van de citroen boven de broccoli en breng op smaak met zout en peper.
  5. Giet de ravioli af en verdeel over 4 diepe borden. Schep er de broccoli op. Verkruimel de blauwaderkaas grof boven de borden. Sprenkel er desgewenst nog wat extra olijfolie over.

 

{10 januari 2014}