- Hoofdgerechten, Pasta en pannekoek
-
Ingrediënten
- 500 g verse ravioli quattro formaggi
- 600 g broccoli
- 6 el olijfolie
- 1 sjalot fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook fijngesneden
- 250 g pittige blauwe kaas
- 1 citroen, schoongeboend
Bereiden
- Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de broccoliroosjes in 4 min. knapperig gaar en giet af.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot met de knoflook 1 min. en schep de broccoli erdoor.
- Rasp de gele schil van de citroen boven de broccoli en breng op smaak met zout en peper.
- Giet de ravioli af en verdeel over 4 diepe borden. Schep er de broccoli op. Verkruimel de blauwaderkaas grof boven de borden. Sprenkel er desgewenst nog wat extra olijfolie over.
{10 januari 2014}