- Eenpansgerechten, Hoofdgerechten
-

Ingrediënten
- 50 g boter +
- 1 tl paprikapoeder +
- 2 tl oregano +
- 2 tl chilivlokken +
- 2 tenen knoflook (fijngesneden) +
- 800 g boerenkool met rode paprika, rode ui en rode peper (zak 400 g) +
- 700 g tomaten basis (tomato frito) +
- 8 eieren +
- brood
Bereiden
- Verhit de boter in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder, oregano en chilivlokken 1 min.
- Voeg de knoflook en boerenkool in delen toe en roerbak 5 min. Voeg de tomato frito, peper en eventueel zout toe en stoof 10 min. op laag vuur. Schep af en toe om.
- Maak 8 holtes in de vulling, breek in elke holte 1 ei en bestrooi met peper. Doe de deksel op de pan en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden.
- Zet de pan op tafel en serveer met brood.
{10 januari 2014}