Spaghetti met erwten, spinazie en zalm
- Hoofdgerechten, Pasta en pannekoek
-
Ingrediënten
- 450 g gesneden bladspinazie (diepvries)
- 225 g tuinerwten (diepvries)
- 300 g spaghetti
- 200 g gerookte zalmfilet
- 1 citroen (schoongeboend)
- 150 g roomkaas met kruiden
Bereiden
1. Doe de spinazie met de erwten in een pan en verwarm op laag vuur in ca. 10 min. Roer regelmatig.
2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de zalmfilet in reepjes en rasp de gele schil van de citroen.
3. Giet de spaghetti af en roer de groenten en roomkaas erdoor. Voeg de zalmreepjes en citroenrasp toe en schep om. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
{21 mei 2014}