Macaroni met ham, kaas en champignons
- Hoofdgerechten, Ovenschotels, Pasta en pannekoek
-
Ingrediënten
- 300 g macaroni
- 500 g broccoli (in kleine roosjes)
- 2 el olie
- 2 uien, gesnipperd
- 1 blik gesneden champignons (400 g, uitgelekt)
- 2 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 150 g achterham
- 12 el ketchup
- 200 g geraspte kaas mild
Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de broccoli 2 min. in ruim water. Giet af en laat uitlekken.
2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, champignons en kruiden 4 min. Snijd ondertussen de ham in stukjes.
3. Meng de ham, ketchup, macaroni en broccoli door de ui en champignons en schep in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.