Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
- Eenpansgerechten, Hoofdgerechten, Pasta en pannekoek
-
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 2 el pesto arrabbiata
- 2 courgettes (in plakjes geschaafd)
- 200 ml kookroom
- 150 ge semi-zongedroogde tomaten (in reepjes)
- 250 g mezzelune ricotta & spinazie (pasta, koelvers)
- 250 g wok zalmreepjes
- peper & zout
Bereiden
1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de pesto en courgette 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
3. Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
{21 mei 2014}