Spinazietortilla
- Hoofdgerechten, Ovenschotels
-
Ingrediënten
- 400 g spinazie
- 100 g zongedroogde tomaten
- 3 eieren
- 250 g crème fraiche
- 200 g hamreepjes
- zout enpeper
- 8 tortillawraps
- 2 el olijfolie
- 250 g mozzarella
Bereiden
- Hak de spinazie fijn. Snijd de zongedroogde tomaten fijn.
- Verwarm de over op 220C.
- Kluts de eieren en meng ze met de crème fraiche.
- Meng de spinazie en zongedroogde tomaten en de hamreepjes door het eimengsel. Breng op smaak met zout en peper.
- Bestrijk de tortillawraps aan 1 zijde met olijfolie.
- Verdeel het spinaziemengsel over de andere zijde van de tortilla’s en rol ze op. Leg de opgerolde tortilla’s in een ovenschaal.
- Snijd de mozeralla in plakken en verdeel over de tortilla’s.
- bak het geheel 25 minuten in de oven.